Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Obiective turistice in Sibiu

Obiective turistice in Sibiu

Obiective turistice in Sibiu

Fiind inconjurat de paduri de conifere si foioase precum si de dealuri populate cu tot soiul de pomi si arbusti, este usor de vazut de ce zona pe care azi se gaseste Sibiul este locuita din cele mai vechi timpuri. Iar dumneavoastra puteti acum vizita o multitudine de obiective turistice in Sibiu.

Orasul s-a dezvoltat ca un puternic centru manufacturieri, beneficiind de locatia sa atat din punct de vedere al faptului ca existau multe materii prime la indemana, cat si datorita faptului ca se gasea la punctul de intalnire a celor trei principate romane, si deci negotul cu toate partile vorbitoare de romana era relativ facil.

Sibiul are foarte multe obiective ce pot fi gasite peste tot, o serie de constructii oarecum specifice fiind variatele ‘turnuri’, cum ar fi Turnul Pielarilor – acesta este unul dinter cele doua turnuri care-au supravietuit in Orasul de Jos. Turnul era folosit de catre breasla pielarilor, dupa cum titlul acestuia o si spune, dar era folosit si pentru a inmagazina praf de pusca care a dus la distrugerea turnurului in trei randuri diferite. Un alt exemplu ar mai fi Turnul Dulgherilor, acesta neavand aceiasi istorie tumultoasa.

Pasajul Scarilor face legatura intre Orasul de Sus si cel de Jos, acesta inconjoara zidurile cetatii din jurul Bisericii Evanchelice si isi pastreaza aspectul original din secolul al XIII-lea.

Podul Minciunilor este una dintre atractiile cele mai faimoase ale Sibiului, nu este faimos deoarece a fost primul pod din fier turnat din Romania, ci mai degraba povestea din spatele numele acestuia si faptul ca exista mai multe legende care ofera o explicatie, dar un lucru mai general acceptat este acela conform caruia in momentul in care o persoana care sta pe pod minte, podul se va prabusi. Dar mai exista alte legende la fel de plauzibile care doresc a explica numele podului.

Puteti vizita Podul si multe alte parti ale orasului cu ajutorul serviciilor noastre de rent a car Sibiu.

Comments

comments

This entry was posted in Sibiu and tagged , . Bookmark the permalink.