Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Aeroport Sibiu

Daca planuiti un drum pana in Sibiu, ganditi-va la oferta noastra de inchiriat masini in Sibiu pentru ca nu veti regreta decizia deloc. Sibiul este foarte cunoscut ca fiind municipiu de judet dar in acelasi timp unul dintre orasele in care atmosfera medievala este pastrata inca foarte vie, atat datorita populatiei si administrarii, cat si multumita diferitelor evenimente cu aceasta tematica ce sunt organizate in Sibiu anual.

Desi orasul nu este unul extrem de mare considerand dimensiunile altor orase din tara, acesta detine un aeroport. Aeroportul Sibiu este situat la trei kilometri departare de centrul orasului. Inital aeroportul din Sibiu a fost construit din motive militare la sfarsitul anilor ’50, ca mai apoi el sa devina un mijloc de transport public pentru cursele interne catre Brasov, Bucuresti si alte orase din tara. Unul dintre avantajele angajarii serviciilor noastre de inchirieri masin in Sibiu este acela ca puteti cere ca masina aleasa de dumneavoastra sa fie adusa la aeroportul Sibiu la ce ora doriti dumneavoastra, ceea ce va va usura extrem de mult treaba dupa ce aterizati.

In acelasi timp rezervand o masina online, si cu ceva timp inaintea calatoriei propriu-zise aproape ca va garanta ca veti plati un pret mai mic decat daca ati astepta sa aterizati intai la Sibiu, si apoi sa va inchiriati masina la fata locului.

Flota de masini disponibila in Sibiu variaza de la masini mici si economice la masini mai mari de noua locuri, deci indiferent de necesitatile calatoriei dumneavoastra, veti putea gasi o masina de inchiriat care sa se preteze perfect.

Toate contractele noastre de inchirieri masini vin cu o asigurare foarte comprehensiva care va va proteja de majoritatea problemelor minime ce ar putea sa apara cand conducei o masina. In acelasi timp puteti adauga un sofer aditional pe contractul de inchiriere fara o taxa suplimentara.

Acestea sunt doar cateva din avatajele de care va puteti bucura cand angajati serviciile noastre de inchirieri masini Sibiu, indiferent de scopul vizitei, flexibiltiatea oferita de disponibilitatea unei masini in timpul calatoriei dumneavoastra se va dovedi a fi de nepretuit; faptul ca puteti merge unde doriti, la ce ora doriti va fi ceva foarte folositor.

Comments

comments

This entry was posted in Featured, Sibiu and tagged , , , . Bookmark the permalink.